Nederlands

Hoe vang je aan met een nieuwe keuken?Proces 2D
Om te beginnen; voor een goed ontwerp moet je de tijd nemen. In meerdere afspraken evalueert het schetsplan tot een definitief ontwerp, immers het plan moet rijpen.
De keuzemogelijkheden in materialen en afwerkingen zijn onuitputtelijk. Samen gaan we op zoek naar de juiste materialen met de gewenste eigenschappen en uitstraling die leiden tot een ontwerp waarin materiaal, kleur en verhoudingen samen vloeien.
Belangrijk hierin is jezelf niet te verliezen en daarvoor stellen we een stappenplan op dat we tijdens het gesprek bespreken. Het uitgezette pad is afhankelijk van uw wensen en pakket van eisen.

Proces 3DAan de hand van 2D en eventueel 3D tekeningen krijgt het ontwerp vorm. De materialen en afwerkingen worden erbij gezocht, zodat er een soort moodboard ontstaat. Aan de hand van al deze informatie maken we een offerte zodat ook de kosten inzichtelijk worden.

Naast het ontwerpen en creëren van uw ideale woonruimte staan wij ook klaar om u te begeleiden bij de gehele verbouwing van uw woning (incl. gemeentelijke bouwvergunningen), het bouwproces zelf en de keuze van aannemers. U heeft gedurende het hele proces één aanspreekpunt. Alles wordt voor u geregeld, wat u minder zorgen oplevert en veel overzicht schept.

Dit maakt het Keukenleven concept uniek. Wij bieden u een totaalpakket: van ontwerp tot daadwerkelijke verbouwing, u kunt op één centrale plek terecht. Bij mensen die weten wat ze doen en samen met u de plek creëren waarvan u altijd al heeft gedroomd. Wij zeggen niet alleen dat we maatwerk leveren, we doen het ook.

Proces foto 2Proces foto 1