Nederlands

Filosofie 1Het concept Keukenleven is in 1991 ontstaan uit de behoefte aan een centrale plek in huis. Door de jaren heen is de keuken steeds belangrijker geworden. Het is niet meer alleen een plek om te koken, maar heeft inmiddels veel meer betekenis gekregen. In ons drukke bestaan is het een plek geworden waar men gedurende de dag samenkomt: voor het ontbijt, een kop koffie, een borrel of ‘s avonds een diner met vrienden en familie.

Wij hebben oog voor het geheel en u als klant staat centraal. Het maken van een goed ontwerp is sterk afhankelijk van de persoon, zijn omgeving en zijn wensen. Hierbij is maatwerk bij uitstek geschikt, het ontwerp is leidend en er wordt altijd optimaal gebruik van de beschikbare ruimte gemaakt.
Geen enkele keuken is hetzelfde door de bijna eindeloze keuze mogelijkheden in materialen, afwerkingen en apparatuur. Samen met u maken we een reis door deze mogelijkheden om te komen tot uw ideale unieke ontwerp.

Filosofie 2Wij kijken daarbij naar alle aspecten zoals oa gebruiksgemak, routing, verlichting, kleurbeleving. En we zoomen in op details zoals bv de afwerking van een greepje of het detail van een profiel wat terugkomt in de rest van het huis waardoor alles een evenwichtig geheel wordt.

Deze filosofie passen wij toe op al onze ontwerpen. U heeft de mogelijkheid om uw volledige interieur, van keuken tot badkamer en van tafel tot kantoor, te laten ontwerpen en bouwen.