Nederlands

Onze werkwijze is uniek en start vaak bij het ontwerpen van een woonkeuken, maar kan ook in een andere ruimte binnen uw woning beginnen. De keuken is een belangrijk onderdeel van de woonhuis indeling, vaak fungeert het als het hart van de woning.

Bij de start van het ontwerpen van uw keuken, woon-, bad- en/of slaapkamer, moeten er allerlei keuzes gemaakt worden zoals het soort materiaal, de stijl, het kleurgebruik, de verlichting en het meubilair. Hierin begeleid Carl-hans Boomsma u bij het maken van deze keuzes. Op basis van zijn kennis en jaren lange ervaring zal hij u helpen te komen tot de sfeer en uitstraling die u voor ogen heeft. Hij houd het grote geheel in de gaten en waakt over de uitvoering tot in het kleinste detail.

De Architect 1“Het is een proces waarbij de ontwerpvrijheid onbeperkt is. Daar niet ieder mens hetzelfde is, gelukkig maar, is het telkens voor mij een nieuwe uitdaging. Ik weet niet van te voren waar het start en hoe het eindigt. Daardoor is het vak van ontwerper nooit een saai vak.
Het leren kijken is een proces op zich, wat ik als interactie met de klant erg boeiend vind en waaruit mooie dingen ontstaan.”

Tijdens deze ontwerpwandeling worden we geprikkeld door nieuwe materialen en technieken, indrukken op beurzen en beelden uit bladen, tijdschriften of websites welke dienen als inspiratiebron.

Door zijn achtergrond in bouwkunde en ervaringen met verbouwingen en renovaties, waar vaak sprake van is, kan hij u op alle vlakken van dienst zijn. Hierover kunt u meer vinden op www.bovor.nl.