Nederlands
img1

Totaalconcept: van keuken tot badkamer

Het concept Keukenleven is 17 jaar geleden ontstaan uit de behoefte aan een centrale plek in huis. De keuken is niet alleen meer de plek om te koken, maar kan van veel meer betekenis zijn: ‘koken in de woonkamer of wonen in de keuken’ dat is waar Keukenleven voor staat. In de loop der jaren zijn wij ook steeds vaker benaderd voor het ontwerpen van woon-, slaap- en/of badkamers. Wanneer u dus op zoek bent naar een organisatie waar u terecht kunt voor uw gehele interieur dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Oog voor het geheel

‘Oog voor het geheel’: dit is het uitgangspunt van waaruit wij iedere ontwerp van keuken tot badkamer benaderen. Alleen binnen het Keukenleven concept (de naam zegt het al) blijft de keuken een centrale rol spelen. Onze keukens voorzien in de huidige behoeftes van de samenleving. De keuken fungeert tegenwoordig immers niet enkel meer als kortstondige verblijfsplek, maar is de ruimte waar men gedurende de dag samenkomt: voor het ontbijt, een kop koffie, een borrel of ‘s avonds voor een diner met vrienden en familie.

img2

Maatwerk

Wat het Keukenleven concept bijzonder maakt, is dat de mensen achter Keukenleven samen met u op zoek gaan naar de juiste elementen om uw huis tot een plek te maken waar graag samengekomen wordt. Wij laten meubelwerk ontwerpen specifiek gekoppeld aan de ruimte, wat in overleg met u en met onze leveranciers gebeurt. U heeft de mogelijkheid om uw volledige interieur, van keuken tot aan badkamer, te laten ontwerpen en bouwen. Van het begin tot het eind staan wij voor u klaar.

Door dit unieke totaalconcept is er geen sprake van repetitie, wat commercieel voor ons veel slimmer zou zijn. Nee, wij streven ernaar om elk interieur zijn unieke karakter mee te geven. Elk proces start anders en mondt uit in een bijzonder uniek concept passend binnen uw wensen en de mogelijkheden van uw huis.